Apartman Bansko Izdavanje - Vihren Palace Hotel, privatan apartman - GPS: 41.828167, 23.481438 - Info tel. 064 / 83 - 55 - 757

Opis Apartmana - Dvokrevetan Studio za 4 Osobe

Apartman u Banskom pored gondole - prostrani dvokrevetni studio sa terasom, pogodan za 4 odrasle osobe
Your Reservation
Check In
Night
Check Out
Rooms
Room 1
Adults
Children
Apartman Bansko Izdavanje TV i francuski ležaj

Opis Apartmana

KrevetFrancuski ležaj i sofa na razvlačenje
Broj osobaNajviše 4
PogledNa skijalište i planinu - Nacionalni park Pirin
Veličlina apartmanaOko 40 kvm
WiFiDa, dobar internet signal
TVDa, kablovska televizija sa po nekim našim muzičkim kanalom
MikrotalasnaDa
TosterDa
FrižiderDa
ŠporetDa, dve ringle
Bokal za vruću voduDa
FenDa

Privatan apartman za izdavanje u Banskom, najposećenijem zimskom centru na Balkanu. Apartman je tipa studija, od oko 40 kvadrata sa terasom, i nalazi se u prelepom hotelu Vihren Palace Ski & Spa, na 4. spratu. Do apartmana se dolazi jednim od dva lifta ili stepenicama.

Hotel je u neposrednoj blizini gondole koja vodi do samog skijališta, tako da ima idealnu lokaciju za skijaše. Udaljenost od kapije gondole je oko 80 metara.


Opremljenost Apartmana

Apartman je dvokrevetni, a francuski ležaj i sofa-dvosed na razvlačenje su novi, tako da je moguće smestiti 4 odrasle osobe. Sofa na razvlačenje je predvidjena za sedenje i spavanje, dok je francuski ležaj u drugom delu sobe, predvidjen je samo za odmaranje.

Nameštaj u apartmanu je rasporedjen tako da je racionalnim rasporedom ostalo dosta mesta za kretanje i odmor. U prvom delu je kuhinja sa malim trpezarijskim stolom i stolicama, nadovezuje se dnevna soba sa krevetom i stočićem, televizor je na polici tako da se može okretati ka krevetu ili francuskom ležaju, i u drugom delu apartmana je francuski ležaj.

Stan poseduje TV sa kablovskim kanalima, a na programu su i naši muzički kanali (DM, Balkanika). WiFi internet ima jak signal u celoj zgradi hotela. U apartmanu se nalazi fen za kosu.

Kuhinja je potpuno opremljena za spremanje hrane, ili serviranje već pripremljene hrane. Na slikama se može videti izgled kuhinje, a opremljena je sa tanjirima i priborom za jelo (tanjiri plitki i duboki, viljuške, kašike, više vrsta noževa), sudovima za pripremu hrane (šerpa, lonac, tiganj), čašama i šoljama (čašice, velike čaše, šolje za kafu i čaj), itd.

Od elektro uređaja, u kuhinji se nalazi šporet sa dve ringle i aspiratorom, frižider, mikrotalasna za podgrevanje, bokal za vruću vodu i toster za pripremu sendviča.

Grejanje u apartmanu je na struju, podešavate sami temperaturu u apartmanu i kupatilu posebno. Grejanje je i više nego dolično, jer je hotel dobro toplotno izolovan, pa je češće potrebno rashladiti otvaranjem prozora bez da se uključuje grejanje.


Sadržaji Hotela

Hotel je opremljen po važećim standardima za hotel sa 4 zvezdice. Poseduje zatvoreni bazen, đakuzi, saunu, teretanu – fitnes centar, tursko kupatilo, igraonicu za decu, parking u zgradi hotela, 4 restorana sa barovima, a pružaju i usluge masaže. Napred navedene usluge su dodatne usluge koje nisu uključene u cenu i koje se dodatno plaćaju.


Šta Uključuje Ponuda

Ponuda je isključivo za smeštaj u četvorokrevetnom apartmanu do 4 osobe za broj odabranih dana. Cena uključuje korišćenje skijašnice za odlaganje ski opreme, i nalazi se u suterenu hotela. Takodje, omogućeno je korišćenje lobi bara pri dolasku i odlasku gostiju.

Iako hotel poseduje razne dodatne servise, oni nisu uključeni u cenu. Sve dodatne usluge hotela se dodatno i plaćaju, a cenovnik dodatnih usluga u se nalazi na sledećem linku: Dodatne usluge hotela.


Prijava i Odjava Gostiju

Odjava postojećih gostiju je do 10h, prijava novih gostiju je posle 14h. Ali u dogovoru sa recepcijom je moguće korigovati ovo vreme pa izaći kasnije ili ući ranije u apartman, ako prethodno nije bilo gostiju ili je apartman očišćen i sređen za ulazak pre navedenog vremena.


Cene Izdavanja Apartmana

FIRST MINUTE AKCIJA: Za rezervaciju i celokupnu uplatu sedmodnevnog smeštaja do 01.11. ostvarujete popust od 10% na napisanu cenu.

 

Cene za 7 dana:

  • U periodu od 28.04. do 01.12. cena za 7 dana je 120 evra.
  • U periodu od 01.12 do 30.12. cena za 7 dana je 220 evra.
  • U periodu od 30.12. do 06.01. cena za 7 dana je 300 evra (novogodišnji vikend).
  • U periodu od 06.01. do 31.03. cena za 7 dana je 250 evra.
  • U periodu od 31.03. do 28.04. cena za 7 dana je 220 evra.

U zimskoj sezoni, termin za period od 7 dana počinje u svaku subotu i završava se naredne subote.

 

Cene za manji broj dana, uz minimalan boravak od 2 dana:

  • U periodu od 01.05. do 01.12. cena po danu je 25 evra.
  • U periodu od 01.12 do 30.12. cena po danu je 35 evra.
  • U periodu od 06.01. do 31.03. cena po danu je 40 evra.
  • U periodu od 31.03. do 01.05. cena po danu je 35 evra.
  • U periodu od 30.12. do 06.01. cena po danu je 50 evra, samo za novogodišnju noć cena je 70 evra.

Sve cene su iskazane po apartmanu za napisani broj dana (do 4 osobe mogu biti smeštene u apartmanu).

Avans za rezervaciju je 50 evra ako se odabere period od 7 dana, ili 30% ako se odabere kraći vremenski period. Način plaćanja je stvar dogovora.

Poklon iznenadjenje: Svaka sedmodnevna rezervacija u ovom apartmanu donosi poklon iznenadjenja kada gost bude pošao ka Banskom.

Fotografije Apartmana


Lokacija Apartmana

Adresa: Vihren Palace, Pere Toshev 2, 2700 Noviyat Grad, Bansko, Bulgaria

GPS koordinate: 41.829230, 23.477521

Informacije i izdavanje (SMS, poziv, Viber): 064 / 83 – 55 – 757